6 NİSAN 2017- TEMFED BİR İLK'E DAHA İMZA ATTI

MESLEKİ YETERLİLİĞİ OLMAYANLAR EMLAK DANIŞMANI OLAMAYACAKLAR.

MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU (MYK) Başkanı Sayın Adem CEYLAN ,TEMFED Başkanı Sayın Hacı Ali TAYLAN , Oda ve Dernek Başkanlarımızın geniş katılımıyla 05.04.2017 tarihinde Ankara da bir toplantı gerçekleştirilmiştir. 

Toplantıda Gümrük ve Ticaret Bakanlığımızca hazırlanmakta olan Yönetmenliğimiz ve Yasa öncesi mesleğimize getirilecek en sağlam düzenleme ve emlak danışmanlarının Ülkemizde Emlak Danışmanı Olabilme Kriterlerini belirleyecek ve Yine Yurt dışı entegrasyonunu da sağlayacak ULUSAL EMLAK DANIŞMANLIĞI MESLEKİ YETERLİLİK Protokolünü imzaladık.

Uzun zamandır uğraşısı verilen Böylesine önemli bir çalışmanın sonuçlandırılması na çok büyük katkı veren, emek harcayan her zaman yanımızda sabırla bizlere destek olan Başta Siz Değerli Meslektaşlarıma MYK Başkanımız Sayın Adem CEYLAN’a Oda ve Derneklerimizin Değerli Başkan ve Yöneticilerine Şükranlarımı Sunuyorum.

 

Selam ve Saygılarımla
Hacı Ali TAYLAN

TEMFED EMLAK AKADEMİSİ 6 NİSAN 2017- TEMFED BİR İLK'E DAHA İMZA ATTI TEMFED EMLAK AKADEMİSİ,MESLEKİ, YETERLİLİĞİ, OLMAYANLAR, EMLAK, DANIŞMANI, OLAMAYACAKLAR,MESLEKİ, YETERLİLİK, KURUMU, (MYK), Başkanı, Sayın, Adem, CEYLAN, TEMFED, Başkanı, Sayın, Hacı, Ali, TAYLAN,Oda, ve, Dernek, Başkanlarımızın, geniş, katılımıyla, 05042017, tarihinde, Ankara, da, bir, toplantı, gerçekleştirilmişt TEMFED EMLAK AKADEMİSİ MESLEKİ YETERLİLİĞİ OLMAYANLAR EMLAK DANIŞMANI OLAMAYACAKLAR. MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU (MYK) Başkanı Sayın Adem CEYLAN TEMFED Başkanı Sayın Hacı Ali TAYLAN Oda ve Dernek Başkanlarımızın geniş katılımıyla 05042017 tarihinde Ankara da bir toplantı gerçekleştirilmişt